Sunday, March 29, 2009

PROGRESS 03

Hai all!!!
1stly million thanx to all of u yg dah isi form dibawah ni…really apriciated ur cooperation..
Pade mereka yg masih belum melakukanya…silalah….kerjasama n pertolongan anda ini sgt bermakan bagi kami..wah!!!
Ok..
Last Friday..(27.03.09)
Bertempat di Riverbank Restaurant Ampang waterfront…

kami pihak organizer telah mengadakan “our first board meeting”…
wpun cuaca xmenyebelahi rakan2 yg lain,meeting tetap diteruskan…
Antara agenda2 yg dibincangakan dan telah dipersetujui bersama adalah adalah..


2nd reunion date : 23-25 October 2009
Venue : Kuantan Pahang
Rate : masih belum diketahui..


Itu antara keputusan yg dpt dicapai..mungkin ramai yg beranggapan “lambat lagi..”
Can I say “NO!u wrong!”???
Kita akan mengadakan function ini selama 3 hari 2 malam..
Bertempat di salah sebuah chalet/hotel di Kuantan..
Dan harganye juga sukar untuk kita dpt bawah rm200..percaya atau tidak??bolos saje dinding itu…huhu
Yup…telah byk research yg telah dibuat..antara rate standart adalah rm 200-300..
Dan kerja2 pengurusan telah bermula dari sekarang…kami telah ditugaskan untuk
mengumpul dan mencari sebanyak sekurang2nya 200 fon number kawan2 kita…sebelum 18.04.09…harap sangat anda dapat membantu kami..

Kenapa 18.04????
Pada hari tu akan berlansung 2nd board meeting bertempat di Kuantan..kami juga akan berjumpa pihak2 hotel/chalet yg telah dishort listkan…
Insyallah..
We try to get the best rate 4 us…pray for it…
Ha..
Pesanan pade anda semua!!!
Korang dah boleh tick kan or bublekan date diatas dlm calendar/diari/hpone korg yyyooo….
Sekali lagi..
Thanx to all of u yg sudi menjeguk blog ini…
Harap anda sentiasa mengikuti perkembangan dari semasa ke semasa…
Thanx..rojer n out..

3 comments:

ENKI said...

owh..senior2 aku yg best!keep up da gud work!

smtms0203-sham'z said...

heyp...
thanx ENKI...
u guys xde wat reunion ke???

ENKI said...

setakat reunion class tu ade laa..nk wat reunion batch bdak2 ni cam xde komitmen jer..lgpun xde kaki2 organize cam korg..suka tgk ur xtvt ni..wish u best k! hhe..