Tuesday, August 31, 2010

MAJLIS BERBUKA PUASA KALI KE2

terima kasih banyak2 pada mereka yg sudi hadir
walaupun ramai yg terpaksa pulang awal
(xdpt bergambar beramai ramai)
tp ia tetap berjalan lancar
Alhamdullilah
ramai muka2 baru yg kelihatan
terima kasih
kedatangan anda amatlah dialu alukan
lepas ni hopefuly dpt jumpe u all lagi on next event
ops!!!
ape next event tuh???

open house raya kot...
huhu

ok
jika ade yg ingin menjemput rakan2 smtms beraya diopen house anda..
sila maklumkan disini (chat box sebelah)
saya akan postkan jemputan anda disini

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI PADA WARGA EXSMTMS 02/03
maaf jika ade kekurangan didalm setiap event yg dijalankan
maaf juga jika ade yg tidak berpuas hati atau terasa hati atau ape2 jek la
sesungguhnya kami ini insan biasa yg ade juga buat kesilapan

:)


















Sunday, August 22, 2010

update--->name list for berbuka puasa

hi guys!!!
disini sy nk ucap tq so much yg beri respon ttg kehadiran anda untuk
MAJLIS BERBUKA PUASA EXSMTMS KALI KE-2 MINGGU INI!!!

shamz
skin
ina shahrina
ina shahrina 02
mock KL
Wan jawa
leen
wani mama
naga
bob KP
Yan
Botak
Bentong 01
Bentong 02
Ikin BB 01
Ikin BB 02
sue shuhada
amin bb
Syua 01
Syua 02
Dabus (Khairil Fahmi)
along (zaza Omar)
Pola
Fiza Bulat
Cha 01
Cha 02
Sarah
Put Myra
Farah Arina
Megat
Zulfakar
Topex 01
Topex 02
Mat Trex 01
Mat Trex 02
Dabus Kl(Azril Bk)
Badri
syida
Ecah
Muhaimin
Nora
Nadia Roslee
Mcd 01
Mcd 02
Ajib
Sharafudin


total:46pax

ade sesiapa yg saya tertinggal namanya???
sila inform secepat mungkin
TQ:)

sgt xsabar nk jumpe u all guys!!

Friday, August 13, 2010

MAJLIS BERBUKA PUASA KALI YG KE2

hi korang!
yeah!finally bertemu juga kita dibulan Ramadhan yg mulia ini

MAJLIS BERBUKA PUASA EX-SMTMS 02/03
kembali lagi
...majlis ini diadakan adalah bertujuan untuk mengeratkan lg silaturahim sesama kita disamping dpt menikmati Ramdhan yg penuh keberkatan ini bersama
Untuk kawan2 yg telah hadir last year..kedatangan anda untuk kali kedua ini amat dialukan
pada rakan-rakan yg masih tidak berkesempatan menghadiri event2 sebelum ini..
inilah masa untuk anda tidak melepaskan peluang yg anda
kedatangan anda teramatalah dialu-alukan

sila confirmkn kedatangan anda sebelum 23.8.2010

sila war-warkan berita ini kepada kawan-kawan lain

mari!mari!
lets join us guys!!!

sebarng pertanyaan bole hubungi

shamz:012-3353750
skin:012-9046299
wan jawa:017-3429338

JUMPA ANDA DISANA!!

Monday, August 9, 2010

pemergiaan arwah LUTFI :(



video


jumaat
6.8.2010

dlm jam 12lebih malam
sye menerima panggilan drpada skin
memberitahu berita kehilangan arwah..
seperti tidak percaya
saye tidak dpt berfikir ape2 kerana sedng memandu pulng kerumah
setibanya dirumah
bertalu2 msg masuk bertnyekan khbar berita ini
terima kasih pada montok kerana mendapatkan maklumat yg cukup terperinci

jam sudah lewat kejarum 3pg
planning hanya dibuat secara tidak langsung

sabtu
7.8.2010
dlm jam 7pg bergerak dan berkumpul diBHP tol gombak
suasana masih pilu
sume seperti masih terkejut dgn berita ini
lantas kami teruskan perjalanan ke raub pahg
setibanya di masjid yg sepatutnya arwah disembahyangkan
keadaan masih lengang
dgn jasa baik seorng nenek,dia bawa kami sume kerumah datuk arwah jika xsilap

setibanya dirumah itu...
ramai sedara mara sudah berkumpul
rupa-rupanya mereka mmng merancang untuk membuat kenduri arwah dan kenduri menyambut ramadahan ari itu
sbb tu la arwah ingin pulang kekampng
tp...

inilah kenduri buat arwah
:(

selepas doa selamat dan solat zuhur..
kami kemasjid itu semula untuk menanti arwah tiba dr hospital seremban
arwah telah meninggal dunia saat merempuh lori tu
lantas pihak hospital membuat post mortem
sbb tu agak lewat jenazah tiba diraub

dlm jam 3ptg xsilap..
van jenazah tiba membawa arwah

alangkah sedihnya taktala dia diusung masuk untuk disembahyangkan oleh snaka saudara dan rakan2
titisan air mata mula menyelubungi mereka yg berada di perkarangan masjid

selesai solat jenazah
kami semua diberi peluang menatap wajah suci arwah
hanya mereka yg berada disituasi ini dpt memhami ape yg dirasai tika melihat ahli keluarga arwah menatap wajah sucinya

jenazah dibawa ketanah perkuburan berdekatan..
hujan renyai2
menandakan langit turut bersedih dgn pemergiaan orng yg beriman seperti arwah
tika arwah dikebumikan sehingga ketulan tanah terakhir menutupi kuburnya
hujan pun berhenti..

dgn bacaan talkin drpda imam
wahai lutfi bin ......
..................
.................
dan secebis doa dan bacaan al-fatihah dpt kami sedekahkan kepada rohnya

dan episod ini berakhir apabila seorng lelaki yg bernama ayah mengucapkan terima kasih diatas kehadiran semua dgn titisan air mata yg tidak henti2 menitis disitu

semoga rohnya dicucuri rahmat Yg Maha Esa

amin

berita disurat khabar pada hari ahad-8/8/2010






Tuesday, June 29, 2010

expression of OUR hearts that have been stored long

are you happy and satisfied with all the activities that we organize?

Do you think we never think about the proposal to others?

but still have people who do not understand
there are those who are not satisfied and still not satisfied comments

pls open your eyes
open your mind
we are all adults
held for the purpose of each activity we share with all the sweet memories

possible every activity we can see the same person
but still have new people in each activity
that is what we expect

in honesty ...
I almost gave up when somebody condemns
give negative komen2
The protest
The oblique view
but
still have friends who always encouraged
always support
I am mighty well to continue this "charity work"
why call a "charity work"?

not the intention to pry
not the intention to seek sympathy

but just to share what we do to promote all activities

to ensure the success of each activity, we use our own credit fon to msg and call u guys
(Though there's talk, "xcall aku pon,xmsg aku pon")
Try to imagine, we had about 200 sms to spread the 2nd Reunion info
But how sad, only 10 of u guys replying the sms

Try it if you at our place
Do not talk about the bill fon
Do not talk about time
Do not talk about fuel
Do not talk about the energy
Do not talk about mental strength
Do not talk about condemnation
Do not say anything if you are not understand all that

BUT
IF YOU UNDERSTANDING

Thank you so much guys!!!
If you are ex-smtms batch 2002/2003
No matter who you are,
whatever's happened in the days before

Your presence is very welcome

but
IF YOU STILL DO NOT UNDERSTAND AND STILL WANT TO THROW THE NEGATIVE OUTLOOK

Your presence is not required!!!!!!
for those who have received my reply msg smelling a bit saucy
I've apologized
Because we have a human being's heart and feelings
is not easy to control the emotions and friendships
It is border
And you need to know that people like you are only eligible accompanied with "unggas2 malam" who are willing to serve your red

WALAU APA PUN TERJADI
WALAU APA PUN YG BAKAL TERJADI

we will continue all the activities planned
GUYS!!!
SEE YOU ON NEXT EVENT YO

:)

Tuesday, June 22, 2010

JUTAAN TERIMA KASIH


JUTAAN TERIMA KASIH PADA INDIVIDU2 DIBAWAH
JASA BAIK ANDA SGT2 DIHARGAI

wani Mama & Aki & Family

kerana menyediakan tempat penginapan
parking kereta
api & air
makanan yg lazat
segal2 galanyelah

thnx so much!!!!

KEPADA MAT TREX & SYUA

kerana menyediakan ais krim sebagai pencuci mulut yg byk
nk lagi
nk lagi
:)


dan

KEPADA DIDIE
kerana mensponsor ikan untuk dipanggang dan dimakan
nk lagi
nk lagi
:)

thx so much korang!!!

kami sgt2 menghargai anda

:)

Monday, June 21, 2010

PART 2-kenangan bersama yg tidak akan dilupakan


setiap gmbr ada cerita
hnye mereka yg bersama2 mampu mengukirkn senyuman indah bila melihat segala sisipan gambar ini


dipagi sabtu yg hening....
ada yg pandai mandi sndri
tetapi ada juga yg xpndi mandi sendiri
huhu
owh
time ini yg ditunggu
bersiap2 untuk keluar bandar Kuantan
pewittttt

@SHOPPING MALL

nk main boling..xde
nk karaoke..mahal..xckup bilik
so jalan2 smbl buat perangai jakun atau baru keluar dr ulu
tangkp gmbr sana sini
saje untuk memenuhi memory card dan saje2 untuk menghabiskan bateri kamera
:P


selepas itu
@TELOK CEMPEDAK

puteri Umno dan kawan2
seperti di Malbourne
biasalah
angan2 itu free
xkena byr

ini semua gaya semata2
tp xbeli pon brng2
biasalah tu
pose yg penting
huhu



cop!

cop!

mcm artis jek tuhhhhh

mane?

ni kumpulan New Boys versi tepi pantai

tgok tuh





hahahahahahah

cukup sikit2 jek gelak

jom balik!
ayam kat umah dah menati dan meronta2 untuk dipanggang


@BBQ

preparation group


permakan2 group
hahahah


habis makan2 dlm rumah

makan2 diluar rumah


sengaja nk tunjuk kat jiran2 sebelah kita ada ayam BBQ kan
saje jugak bising2 supaya orng kampung xrisau kami ada unutk menjadi RELA atau pasukan rukun tetangga mereka
pakcik2 yg bertugas aritu atau mlm tu dah bole berhehat bersama keluarga

sbb gelak tawa mereka ni sgt2 menakutkan pencuri2

syabas kawan2


@wedding time

seperti pagi raya
ibu mengejutkan anak2 untuk bersiap
sebelum keMasjid
tgkap gmbr family dulu





benda wajib apabila kekenduri kendara
perlu menyumbangkan suara yg sumbang supaya tidak perlu menyusahkan katak memnggil hujan
kita pon bole panggil hujan

owh

sila lihat aksi "ibu ayam" kami
memegang kipas merah
"panas mak nyah"

hahahah




kembali dr rumah pengantin

bersiap2
cek out

kemas2 umah
sapu2 sampah(walaupun xbuat)
lap tingkap semualah

(saje war warkan supaya tuan rumah tau kami berkerja keras walaupun kami xbuat semua tu)

huahuaha

dannnnnnn
bergerakkkkkkkkkkk

keKemaman
memberikan rezki kepada pemilik kedai ini

wah!
hidangan yg lazat diserikan lg dgn lawak2 xkering gusi
walaupun tekak dah kering
huhu

mane nk dpt semua ni kat KL???



dan saat2 yg menyedihkan

perpisahan bermula
dr dua hati

sob sob sob


selamat tinggal Kuantan!
selamat tinggal kemaman

selamat tinggal korng
rase dah bosan nk upload pic2 korng ni

huhuhu
(statment cemburu sbb time aku nk byr bil la korng nk tgkp gmbr kan)
huhuu

ape ape pon!!!!

KAMI ENJOYYYYYYYYYYYYYYYYY