Monday, June 21, 2010

PART 2-kenangan bersama yg tidak akan dilupakan


setiap gmbr ada cerita
hnye mereka yg bersama2 mampu mengukirkn senyuman indah bila melihat segala sisipan gambar ini


dipagi sabtu yg hening....
ada yg pandai mandi sndri
tetapi ada juga yg xpndi mandi sendiri
huhu
owh
time ini yg ditunggu
bersiap2 untuk keluar bandar Kuantan
pewittttt

@SHOPPING MALL

nk main boling..xde
nk karaoke..mahal..xckup bilik
so jalan2 smbl buat perangai jakun atau baru keluar dr ulu
tangkp gmbr sana sini
saje untuk memenuhi memory card dan saje2 untuk menghabiskan bateri kamera
:P


selepas itu
@TELOK CEMPEDAK

puteri Umno dan kawan2
seperti di Malbourne
biasalah
angan2 itu free
xkena byr

ini semua gaya semata2
tp xbeli pon brng2
biasalah tu
pose yg penting
huhu



cop!

cop!

mcm artis jek tuhhhhh

mane?

ni kumpulan New Boys versi tepi pantai

tgok tuh





hahahahahahah

cukup sikit2 jek gelak

jom balik!
ayam kat umah dah menati dan meronta2 untuk dipanggang


@BBQ

preparation group


permakan2 group
hahahah


habis makan2 dlm rumah

makan2 diluar rumah


sengaja nk tunjuk kat jiran2 sebelah kita ada ayam BBQ kan
saje jugak bising2 supaya orng kampung xrisau kami ada unutk menjadi RELA atau pasukan rukun tetangga mereka
pakcik2 yg bertugas aritu atau mlm tu dah bole berhehat bersama keluarga

sbb gelak tawa mereka ni sgt2 menakutkan pencuri2

syabas kawan2


@wedding time

seperti pagi raya
ibu mengejutkan anak2 untuk bersiap
sebelum keMasjid
tgkap gmbr family dulu





benda wajib apabila kekenduri kendara
perlu menyumbangkan suara yg sumbang supaya tidak perlu menyusahkan katak memnggil hujan
kita pon bole panggil hujan

owh

sila lihat aksi "ibu ayam" kami
memegang kipas merah
"panas mak nyah"

hahahah




kembali dr rumah pengantin

bersiap2
cek out

kemas2 umah
sapu2 sampah(walaupun xbuat)
lap tingkap semualah

(saje war warkan supaya tuan rumah tau kami berkerja keras walaupun kami xbuat semua tu)

huahuaha

dannnnnnn
bergerakkkkkkkkkkk

keKemaman
memberikan rezki kepada pemilik kedai ini

wah!
hidangan yg lazat diserikan lg dgn lawak2 xkering gusi
walaupun tekak dah kering
huhu

mane nk dpt semua ni kat KL???



dan saat2 yg menyedihkan

perpisahan bermula
dr dua hati

sob sob sob


selamat tinggal Kuantan!
selamat tinggal kemaman

selamat tinggal korng
rase dah bosan nk upload pic2 korng ni

huhuhu
(statment cemburu sbb time aku nk byr bil la korng nk tgkp gmbr kan)
huhuu

ape ape pon!!!!

KAMI ENJOYYYYYYYYYYYYYYYYY

1 comment:

irzanal said...

haiss,
nice tol sumer pic..
nmpk idop..
hepi tok pengantin baru tu..
wlaupun ak xdtg..
huhuu